Programe TvRecomandări TvTvz Prim plan

În ajun de Crăciun, la Tv

Colinde și ediții speciale ale quiz-show-urilor sunt doar două dintre surprizele serii de ajun.

De la ora 20.00, la TVR 2, Virgil Ianțu a invitat la „Câştigă România!” trei concurenţi de școală primară, însoţiţi de părinții lor. Carmen Trandafir, cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară vine alături de fetiţa sa, Ana Grădinescu (10 ani). Nadine, cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV, îl însoţeşte pe fiul său, Noah Ekai Apostolescu, iar actriţa Teatrului Naţional, Monica Davidescu, o va susţine pe fiica sa, Dora Temişan Davidescu. În ediţia specială din 24 decembrie, regulile concursului se schimbă: în timp ce puştii vor răspunde întrebărilor de cultură generală, părinţii îi vor ajuta cu indicii. În aşteptarea Moşului, nu vor lipsi discuţiile despre unicorni, iar copiii vor primi cadouri trotinete, dulciuri şi cărţi.
Emisiunea -concurs ”Vrei să fii milionar” de la Kanal D începe în acestă seară de la aceeași oră.
Tot de la 20:00, la Digi24, vestesc sărbătoarea de la Castelul de lut din Valea Zânelor talentații copii din Grupul Colindătorilor de la Sadu.
De al aceeași oră , emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 va avea echipa Te cunosc de undeva la masa juraților.

De la ora 20.30, avem la TVR 1, Întâlnire cu Moş CrăciunEmisiunea este un reality show ai cărui protagonişti sunt copiii. Camerele surprind inocenţa copilăriei şi magia sărbătorilor. Cei mici ajung în căsuţa Moşului să îşi primească râvnitul cadou, dar întâmpină probleme pentru că Moşul este puţin altfel decât îl ştiu ei: ba e bâlbâit, ba uituc, ba surd… Partea a doua a programului – pe 25 decembrie, tot la 20.30.

De la ora 21:00, la Digi24, ascultăm colindele celui mai renumit ansamblu coral românesc, Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin.

De la 22 : 45 , la TVR 1, o ediţie specială Izolaţi în România în care urcăm în cătune din Alba, Arad, Caraş, Mehedinţi , cătune în care au ajuns peste 500 de pachete.

Vezi și ce filme poți vedea în acestă seară!

Sursă informații: paginile de internet ale canalelor respective, comunicate de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE