Evenimente muzicale

CALUM SCOTT, EDITORS, FAITHLESS și alții la CODRU Festival Timișoara

Ediția de anul acesta se va desfășura între 30 august – 1 septembrie la  Pădurea VERDE din Timișoara , pe locul fostei grădini zoologice a orașului, lângă Muzeul Satului Bănățean.

Ce artiști vin la CODRU Festival?

CALUM SCOTT, EDITORS, FAITHLESS, PATRICE și WILKINSON sunt vedetele internaționale pe care le vei vedea pe scena principală.

Pe aceeași scenă vor urca înaintea acestora nume de referință din țară:  SUBCARPAȚI  X Orchestra Filarmonicii Banatul feat. Dope D.O.D., ALTERNOSFERA, VIȚA DE VIE, VAMA, LUPII LUI CALANCEA și  HVNDS.
Printre cei prezenți pe celelalte 3 scene: AZTECA , CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU, ERIKA ISAC, IAN, NANE, NOUĂ UNȘPE, OSCAR, PUYA, RAVA .

PROGRAM CODRU  Fest – scena principală

Festivalul se desfășoară pe patru scene. Ce putem vedea pe scena principală ”Sub Soare””:

VINERI 30 august:
20:00 – 21:00 Alternosfera
21:30 – 23:00 Subcarpați & Filarmonica Banatul Special Guest Dope D.O.D.
23:30 – 00:30 Editors
00:45 – 02:00 Wilkinson DJ Set

SÂMBĂTĂ 30 august:
20:00 – 21:00 Vița de Vie
21:30 – 22:30 Lupii lui Calancea
23:00 – 00:00 Patrice
00:15 – 01:30 Faithless DJ Set

DUMINICĂ 1 septembrie:
20:00 – 21:00 HVNDS
21:30 – 22:30 VAMA
23:00 – 00:00 Calum Scott

Programul complet pe zile, pe toate scenele,  îl găsești la http://www.codrufestival.ro.
Este și site-ul de pe care poți cumpăra bilete, pentru a nu sta la cozi și pentru a te bucura împreună cu prietenii de oferte speciale, inclusiv reduceri pentru grupuri de 2,3,4 sau 6 persoane.

Noua locație

Accesând această locație neutilizată de 5 ani, organizatorii intenționează să aducă un suflu nou unui spațiu cu potențial pentru evenimente culturale. Timișorenii vor avea o experiență inedită atât în cadrul CODRU Festival, cât și în cadrul altor evenimente culturale care vor putea avea loc în Pădurea Verde, în viitor.

O provocare mai mare nu credem că ar putea exista în acest punct, dar e o provocare pe care noi, echipa CODRU, o acceptăm cu dăruire și respect pentru publicul nostru. Suntem dedicați să depunem toate eforturile, să dăm tot ce avem mai bun și să facem un CODRU Festival memorabil, așa cum meritați. Vă promitem că veți experimenta o nouă poveste în acest cadru inedit pe care fosta Grădină Zoologică ni-l oferă”, declară Victor Balaniuc, Co-fondator și General Manager CODRU Festival.

CODRU, festivalul care plantează

CODRU este un eveniment inedit de responsabilitate socială, fiind singurul festival din România ale cărui venituri sunt redirecționate spre cauze ecologice. CODRU este mai mult decât un festival, este un program cultural, un manifest dedicat naturii și artei și se bazează pe 4 piloni importanți: ARTĂ ȘI CULTURĂ, EDUCAȚIE, ENTERTAINMENT și SUSTENABILITATE. Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii de responsabilizare și ecologizare, pentru că fiecare bilet reprezintă un copac plantat.
Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra (locul tradițional de desfășurare) și în alte zone din Timiș.

Sursă informații: comunicat presă  & site eveniment

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE