RadioRadio - EvenimenteRadio - recepție

Radio Oltenia se aude la Râmnicu Vâlcea pe 99,8 MHz. Noua mascotă Best Boy a animat inaugurarea

Din 16 septembrie ora 14.00 Radio Oltenia Craiova  emite de pe Cozia pe 99, 8 FM, în județul Vâlcea.

Inaugurarea a fost făcută pe 17 septembrie  între orele 14.00 și 17.30 în River Plaza Mall din Rm. Vâlcea și a fost transmisă pe frecvențele Radio Craiova, dar și VIDEO, online. În deschiderea evenimentului a avut loc un spectacol inedit de dansuri moderne, iar distracția a fost  alimentată constant cu premii pentru mari și pentru mici, aduse de noua și prietenoasa mascotă Best Boy, alături de o parte a echipei, venită de la Craiova.  Printre premii, tricoul echipei CSM Rm Valcea cu autograful lui Florin Costea.

Au cântat Oana Radu și trupa de rock No Antidote.

Craioveanca Oana Radu poate fi considerată cu uşurinţă una dintre revelaţiile din muzica românească: prima poziţie în topurile muzicale încă de la primul single, Tu (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizări pentru piesele şi videoclipurile lansate (Tu, Ea a fost prima, Fără glas – lansat în colaborare cu Rolla Sparks), două nominalizări la premiile Romanian Music Awards 2014 (Best New Act şi Best Dance), un refren care este în continuare pe buzele tuturor What Can I Do / În mintea mea eşti tu, o transformare spectaculoasă şi un timbru unic şi recognoscibil. Oana Radu ajunge sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14:30 la un super concert în mall-ul din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Trupa craioveana No Antidote a împlinit recent 9 ani de existenţă, timp în care a strâns numeroase premii de la competiţii muzicale atât din ţară cât şi din străinătate. De curând, trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Who You Are şi lucrează intens şi la alte melodii.

Sursa: site-ul și pagina de facebook a postului

Din 16 septembrie 2016 Radio  Iași, post din aceeași rețea Radio România Regional, emite pe 94.5 MHz de la Huși (jud. Vaslui), frecvență ce se alătură celor existente: 96,3 MHz (Iași, 100 kW , pol. H), 90,8 MHz (Rarău Câmpulung -27 KW PAR, pol. H) şi 1053 KHz (Uricani, 634.016 kW, pol. V).

Sursa: site-ul postului, wikipedia, srr.ro

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d