Recomandări TvTvz Prim plan

Cinci dintre animalele în pericol – în ”Dinastii”, la BBC Earth, cu Sir David Attenborough

Cinci episoade prezentate de Sir David Attenborough despre cinci dintre cele mai cunoscute și periclitate animale de pe planetă. Cimpanzeul, pinguinul imperial, câinele sălbatic african, leul și tigrul  Nu a mai fost prezentat niciodată un documentar cu povestiri atât de intime și totodată de puternice – despre familii, lideri și eroi, luptând pentru supraviețuire.. Nicio altă serie de referinţă nu a mai oferit telespectatorilor posibilitatea să urmărească viețile animalelor atât de aproape, permiţându-ne să observăm cum luptă în condiţii potrivnice pentru supraviețuire și pentru viitorul familiilor din care fac parte .

Serialul este produs de BBC Natural History Unit, cu participarea  BBC America  și France Télévisions, iar coloana sonoră este compusă de Benji Merrison.

Surpriza pentru România a fost că, pentru a marca lansarea documentarului ”Dinastii”, BBC Earth a adus cele cinci animalele pe … străzile din București, sub formă de statui, care au fost dezvelite de vedete autohtone.

Primul episod – joi 22 noiembrie, la ora 23. David, lider în rândul cimpanzeilor, este înconjurat de rivali care vor să-i ia coroana și sunt gata să-l omoare pentru a o obține. Va fi capabil el să rămână în vârful ierarhiei folosindu-și puterea și abilitățile politice?

Al doilea episod – de joi 29 noiembrie, ora 23. Pinguinii imperiali luptă pentru supraviețuire înfruntând cea mai dură iarnă din lume. Acționând împreună, oare își pot proteja și hrăni puii până ce aceștia ajung la maturitate?

Al treilea episod – de joi 6 decembrie. Liderul unei familii de lei cândva impunătoare trebuie să lupte acum pentru supraviețuire. Poate această leoaică extraordinară să-și salveze familia de la dezastru?

Al patrulea episod – de joi 13 decembrie. Liderul unei familii numeroase de câini sălbatici africani îmbătrânește. Puterea ei de a menține pacea este în scădere. O confruntare cu una dintre fiicele sale ambițioase amenință să destrame dinastia.

Al cincilea episod – de joi 20 decembrie.
O femelã de tigru, Raj Bhera, are 4 pui nou-nãscuți. Ea trebuie sã-i protejeze în timp ce se luptã cu rivali care vor sã-i fure teritoriile și sã o înlãture de la putere. Oare va rezista și își va crește puii pânã ce aceștia ajung la maturitate?

Sâmbata  22 decembrie, de la ora 8:25, puteți revedea toate episoadele

Sursă informații și foto: comunicat de presă, bbcchannels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE