Programe RadioRadioz Prim plan

Găinușă, din nou cârcotaș (național!) la prima oră!

Corect ar fi cu N mare, pentru că Național FM este postul pe care îl vom auzi pe Mihai Găinușă. Începând de luni, 16 aprilie, după un an de pauză de FM, revine la matinal între 7 și 10, alături de Oana Paraschiv, cu care a mai lucrat la Kiss FM, în perioada ”Cârcotașilor” (perioadă care a început la Radio 21). În iulie 2014 renunța  la emisiunea de la Prima TV  care l-a făcut cunoscut majorității românilor, alături de Șerban Huidu : ”Cronica cârcotașilor”

A trecut aproape un an de când Mihai a renunțat la matinalul de la Radio Seven, pe care l-a prezentat timp de un an și jumătate. Acum trece la un “Matinal efervescent” cu muzică 100% românească, repertoriul autohton fiind rețeta Național FM pe parcursul întregii zile.

La matinalul interactiv, ascultătorii vor putea intra în direct pe diverse teme, social, economic, și nu numai.

“Matinalul nostru ne are pe noi, suntem mereu tineri chiar dacă am mai făcut radio.” a spus Mihai. “Oamenii se vor distra, vor zâmbi pe Național FM.” adaugă Oana. ”Vrem să transmitem oamenilor o stare de bine, să le ţinem companie în trafic, să-şi petreacă dimineaţa cu noi. Oferim umor de calitate, informaţie şi muzică bună românească. Eu şi Găinuşă de cunoaştem de aproape 10 ani. Am lucrat împreună la Kiss Fm. Niciunul dintre noi nu mai facea radio, iar de câţiva ani ne gândeam la o revenire în această formulă. Funcţionăm foarte bine împreună, în concluzie, suntem o echipă de succes, o combinaţie irezistibilă“

Vineri 13 aprilie Mihai Găinușă a fost invitatul PaginademediaLIVE:

Mihai Găinușă îl înlocuiește pe un alt Mihai – Mihai Dacin, care iată ce  a scris pe facebook:

„Nu e ușor să faci un astfel de anunț, mai ales atunci când ești implicat sufletește într-un proiect. Ca să întelegeți, nu e vorba doar despre cei 10 ani petrecuți la microfon între 8 și 11, de luni până vineri. Sunt la Național FM din 2002, de când stația locală care m-a format ca om de radio (Radio Sonvest Oradea, stația la care, printre alții, realiza cândva emisiuni și … Cristi Tabără – n. red.) s-a transformat în Național FM Oradea. Am crescut cu această rețea de radio, i-am vizitat aproape toate stațiile locale din țară și mă uit cu nostalgie în spate, la momentul în care era doar o pasiune nebună a unei echipe care muncea mai mult din pasiune, în căsuța de pe dealurile orașului meu natal. Am făcut de toate la radio, de la emisiuni, la playlist, de la recrutare, la producție sau marketing, totul culminând cu preluarea emisiunii matinale în 2009, când radioul a început să difuzeze exclusiv muzică românească de cea mai bună calitate, cu care m-a auzit o țară întreagă (dar și cei de peste hotare, mulțumită conexiunii online)”.

Mihai Dacin spune că se va ocupa organizări de târguri și expoziții, concerte și festivaluri, prezentări de evenimente, producție publicitară, vlog-uri pe canalul lui de YouTube, dar și de un alt business care nu este public, dezmințind astfel afirmațiile conform cărora s-ar ocupa de un alt proiect editorial în cadrul Național FM: „momentan, toate lucrurile în care sunt implicat în acest moment al existenței mele, nu îmi permit să aleg un alt tronson orar”.

 

Surse informații și foto: Național FM, n24plus, Bihon, paginademedia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE