Programe TvRecomandări TvTvz Prim plan

În sălbăticia Orientului Mijlociu – la Animal Planet

După ce călătoria prin sălbăticie ne-a purtat prin Africa și America Latină, de miercuri 17 ianuarie, seara la 22:55, ne-am ”mutat” în Orientul Mijlociu.

Turcia
Turcia e un ținut al contrastelor, unde speciile sălbatice se confruntă cu provocări extreme: munți înalți, schimbări de climă și țărmuri deloc ospitaliere, fiecare cu rolul său. (miercuri 17 ianuarie)

Arabia
Deși spectaculoasă, natura Orientului Mijlociu nu a fost filmată până acum aproape deloc. De la păduri dese până la deșerturi izolate, privitorul atent descoperă făpturi uimitoare. (joi 18 ianuarie)

Iordania
Speciile sălbatice din Iordania se confruntă cu probleme mari – printre cele mai mari din lumea naturii. Viețile lor sunt guvernate de o forță necruțătoare: arșița soarelui. (vineri 19 ianuarie)


Egipt
În pustiurile întinse din nordul Africii există totuși un ecosistem plin de viață – de la crocodilii din Nil și vipera-cu-corn până la bogăția de specii din Marea Roșie. (luni 22 ianuarie)
Marea Caspică
Deși spectaculoasă, natura Orientului Mijlociu nu a fost filmată până acum aproape deloc. De la păduri dese până la deșerturi izolate, privitorul atent descoperă făpturi uimitoare. (marți 23 ianuarie)

Episoadele se transmit la ora 22:55 și sunt reluate în general  în ziua următoare, la 10:05 și 14:40. La Animal Planet HD (acum cu același program ca și în alte țări europene) pot fi urmărite la calitatea originală (Full HD), cu sunet 5.1.

Sursa informații: Animal Planet
Sursa foto: wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE