Programe TvRecomandări TvTvz4

Înainte de Teatrul Tv vedem de acum ”Vedeta săptămânii”.

Când istoria ta de viață aproape că se confundă cu istoria Teatrului Național de Televiziune, ai multe lucruri de povestit. Cine poate să facă o invitație mai incitantă la vizionarea unui spectacol decât protagonistul însuși?

Aceasta este ideea rubricii „Vedeta Săptămânii”, pe care Casa de Producție TVR o propune începând de luni 15 mai.
Primul pe listã: George Mihãitã.

George Mihăiță  a povestit despre începuturile teatrului pentru televiziune și despre spectacolul „Capul de răţoi”, de Gheorghe Ciprian. Dialogul dintre George Mihăiță și Andra Gavril poate fi vizionat chiar înaintea spectacolului.

Era o lume extraordinară. Veneam în Televiziunea Română cu senzația că vin într-o familie. Probabil că și de asta performanțele noastre, ale actorilor, erau mari: ne simțeam foarte bine.
Spectacolele se transmiteau în direct, la începuturi. Ce emoții fantastice aveam! Eram un copil. Nici măcar nu realizam că scriem istoria Teatrului Național de Televiziune, că vom face parte din această istorie a Televiziunii. Când se difuza spectacolul de teatru era o sărbătoare!
Capul de rățoi este o piesă vedetă a televiziunii, vă invit să o vedeți!

În distribuție: George Mihăiță, Petre Lupu, Paul Chiribuță, Geo Costiniu, Mircea Albulescu, Anca Sigartău, Rodica Sanda Țuțuianu, Cornel Vulpe, Radu Duda, Mitică Iancu, Ruxandra Sireteanu, Mihai Bisericanu, Alexandru Bindea, Nicolae Dinică, Rudy Rosenfeld, Paul Nadolski, Sorin Medeleni, George Păunescu, Cosmin Șofron, Claudiu Romilă

O puteți vedea la:

TVR 2: luni, 15 mai, ora 21.10

TVR MOLDOVA: sâmbătă, 20 mai, ora 16.00

TVR Internaţional: sâmbătă, 20 mai, ora 18.00

TVR 3: duminică, 21 mai, ora 22.00

Sursa: tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE