Programe TvRecomandări TvTv

De 1 mai, la tv. Virgil Ianțu – vedetă a programelor speciale de la TVR

Ziua de 1 Mai este aşteptată cu umor, muzică și comedii de succes.

Dimineaţa  începe la TVR 2, la ora 10.10, cu un maraton de bună dispoziție în emisiunea „Verde, la distracție”, un tele-show prezentat de Diana Cavallioti și Dragoș Huluba. Programele muzicale și de umor, reunite sub titlul „Verde, la distracție”, vor fi difuzate în patru părţi (de la ora 10.10, 11.00, 12.00 şi 13.40) și veți petrece momente de neuitat alături de artiști și cântăreți cunoscuți.

Cu glume inedite ne vor surprinde vedetele TVR 2 Corina Dănilă, Virgil Ianțu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Teodora Antonescu, Monica Roșu și Tudor Furdui, iar muzica va fi asigurata de artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling și Ovi. Nu vor lipsi nici câștigătorii Selecției Naționale din acest an, „The Humans”, în videoclipul „Goodbye”. Momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, presărate cu glumele de „sezon” alături de Mirela Zeța si Dragoș Stoica.

„Sarea şi piperul sunt cei doi prezentatori, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, la care se adăugă actorul Dragoş Stoica, care dă viaţă la mai multe personaje, dintre care cel mai tare este Gigi Becali şi să nu uităm de Mirela Zeţa… plus vedetele TVR 2. Extraordinar de talentaţi sunt cei de la ştiri, Tudor Furdui, Monica Roşu, dar şi Teodora Antonescu. Chiar nu ştiam”, a spus Eugen Dumitru, realizatorul emisiunii.

https://www.youtube.com/watch?v=C2V2NcUWxIM

Emisiunea TVR 2 „Femei de 10, Barbati de 10” are încă o ediție specială (prima  a fost luni, 30 aprilie) marţi, 1 mai, de la ora 16.40, iar gazdele Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ se vor afla în mijlocul telespectatorilor. În prima zi a lunii mai, echipa „Femei de 10, Barbati de 10” se va deplasa în Piața Obor. Invitaţi: nutriționistul Virgil Stroescu, Elena Merişoreanu şi Adrian Romcescu.

În zi de sărbătoare, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, a invitat trei dintre cei dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori. De la ora 20.00, la TVR 2, Marius Florea Vizante, Emilia Popescu şi Paul Ipate se vor duela în cunoştinţe de cultură generală pentru a răspunde întrebărilor despre Ziua Internațională a Muncii, dar şi despre sezonul estival. Sumele caștigate de vedete vor fi folosite pentru a ajuta un grup de 12 copii cu posibilități financiare reduse, dar cu rezultate bune la învăţătură, să petreacă prima lor vacanță pe litoralul Marii Negre.

„Va fi o ediție deosebită pentru că o să am alături de mine oameni foarte dragi. În premieră, voi fi gazdă pentru trei actori de care mă leagă multe amintiri: Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate. Va fi o ediţie în care ne vom simţi bine şi, cel mai important, vom putea aduce bucurie unor copii care nu au văzut niciodată Marea Neagră”, a spus Virgil Ianţu.

De 1 Mai ne bucurăm la TVR de două dintre cele mai apreciate comedii românești. De la ora 14.50, telespectatorii TVR 2 pot urmari un film în regia lui Geo Saizescu, „Eu, tu şi Ovidiu”(România, 1977). Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei și Coca Andronescu.
De la ora 21.10 suntem gata de noi peripeții alături de „Păcală se întoarce”. Producție a anului 2006, filmul în regia lui Geo Saizescu a fost realizat la 30 de ani după comedia din 1974, „Păcală”. Filmul îl are în centru pe fiul celebrului Păcală, care este gata să calce pe urmele tatălui şi își bate și el joc de prostia și de răutatea omenească. Din distribuție fac parte Denis Ştefan, Sebastian Papaiani și Anemona Niculescu.

De la 21.00 , la Național TV,  dăm Extemporal la dirigenţie, cu  Ştefan Bănică Jr, Oana Sîrbu și Ion Caramitru (regia: Nicolae Corjos). 

De la ora 22.00 la TVR 3, la CULT@rt , se serbează 1 MAI vorbind despre munca în televiziune într-o ediţie în care invitaţi sunt: Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “Vedeta populară” şi colegii ei de Mihai Constantin, prezentatorul principalului “Telejurnal” de la TVR 1 şi Virgil Ianţu, gazda emisiunii-concurs “Câştigă România” de la TVR 2 .

Marius Constantinescu îi va provoca pe cei trei colegi de televiziune să ne dezvăluie secretele şi eforturile din spatele camerelor de filmat pentru a pregăti programele cele mai îndrăgite de la TVR 1 şi TVR 2. O întâlnire  în premieră a celor patru profesionişti, un adevărat “careu de aşi” decis să atingă excelenţa în programele diverse de care se ocupă: divertisment, educaţie, ştiri, cultură.

Ediţia de marţi aduce, aşa cum v-aţi obişnuit, şi multe alte informaţii culturale din ţară. Aflăm cele mai recente proiecte ale Teatrului Matei Vişniec din Suceava, facem cunoştinţă cu membrii ansamblului “Dor călător” din Craiova care încearcă să păstreze vii tradiţiile româneşti din zona Olteniei şi ajungem la cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare – unde companii teatrale renumite, din întreaga lume, îşi dau întâlnire în Bănie.

Şi pentru că luni, 30 aprilie s-au încheiat înscrierile iar pe 3 mai va fi anunţat rezultatul selecţiei celor 30 de concurenţi ai Festivalului Internaţional de Operă Virginia Zeani – eveniment devenit un brand al oraşului Târgu Mureş, la CULT@rt aflăm despre pregătirile pentru această ediţie care va avea loc între 18 şi 24 iunie.

De la ora 23 : 05, la TVR HD , Concert-Direcţia 5, la Sala Palatului (invitat-AZA), iar de la 23.10, la TVR 2, selecțiuni de la  Premiile Muzicale Radio România 2018.

Sursa: tvr.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE